Deutsch  DE

Spar Koot in Oosterend

SPAR supermarkt Koot is gevestigd midden in het historische hart van het schilderachtige dorp Oosterend op Texel. Zoals wij zelf zeggen: "Oosterend, Texels mooiste". Dwalend door het dorp lijkt de tijd hier te hebben stilgestaan: de smalle straatjes rondom de oudste kerk van Texel (gedeeltelijk uit de 12e eeuw), de zorgvuldig gerestaureerde huizen met karakteristieke topgevels. Uw bezoek zeker waard!

Familiebedrijf

Sinds 1974 is de winkel in de familie. Na diverse uitbreidingen is de winkel geworden tot de complete winkel die het nu is. Alle afdelingen in de winkel zijn zelfbediening.

Arno en Monique Koot

Arno heeft het werken in de winkel altijd een warm hart toegedragen. Na een aantal jaar in andere bedrijfstakken te hebben gewerkt is hij in 1999 als vennoot in de supermarkt van zijn ouders toegetreden en in 2002 heeft hij de zaak overgenomen.

Samen met zijn vrouw Monique runt hij de winkel. Daarnaast hebben ze ook nog een aantal personeelsleden: 4 vaste krachten en 9 scholieren die bij hen door de weeks en 's zaterdags aan het werk zijn.

Meer over Oosterend

Zie voor meer informatie over Oosterend de volgende website:
www.oosterendtexel.nl